ŞANLIURFA / HALİLİYE - 75.Yıl Mesleki Eğitim Merkezi

AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI

Ahilik Haftası kutlamaları Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası öncülüğünde Şanlıurfa'da kutlanmaya başlandı. Okulumuz öğrencilerinden Zeynep LEVENT yılın kalfası seçilerek Sayın Valimiz Salih AYHAN tarafından plaket ve kol saati ile taltif edildi. Okulumuzun diğer öğrencilerinden M.Emin DERMAN ve Ahmet DEMİRTAŞLI ise yılın çırağı seçilerek Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin BEYAZGÜL tarafından kol saati hediye edilerek taltif edildiler.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fevzi KURT ve İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ferhat EMRE ile birlikte günün anısına fotoğraf çekilen öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Tüm öğrencilerimizin Ahi Evranın ilkelerine sahip çıkacağına olan inancımız ve gayretimizi sürdürmek dileğiyle Ahilik Haftası kutlu olsun.

14-09-202214-09-2022

Yayın: 14.09.2022 - Güncelleme: 14.09.2022 10:36 - Görüntülenme: 282