ŞANLIURFA / HALİLİYE - 75.Yıl Mesleki Eğitim Merkezi

75.Yıl Mesleki Eğitim Merkezi

Adres
Paşabağı Mah.Yeni Adliye Binası Karşısı 775.Sokak No19/1 63040 HALİLİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Ögrencilerimizin, Türk Milli Egitiminin temel hedefleri dogrultusunda ahlakli,çagdas, girisimci, mesleklerini; beklentiler dogrultusunda icra edebilecek bilgi, beceri ve is aliskanliklarina sahip olarak yetismelerini saglamaktir.
Misyon
Ögrencilerimizi; Milli Egitimin genel amaç ve temel ilkelerine uygun olarak mesleklerinde gerekli olan bilgi, beceri ve is aliskanliklarini is disiplini içerisinde ögrenmeleri ve böylece çalisma hayatinda müsterilerinin beklentilerini karsilayacak duruma gelmelerini saglamak ülkesini ve ulusunu seven, Atatürk ilkelerine bagli, demokratik ve çagdas yasami benimseyen bireyler olarak yetistirmektir..
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
07.30-16.00